Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
Solvalla
2
20 min
Fairview
3
4 min
Albion Park
9
24 min
Lingfield
1
13:30
Titta och spela
1280-olsson2-frankrike.jpg


Vår expert på Frankrike - Daniel Olsson - ger dig analyser och speltips inför tävlingsdagarna på Vincennes under vintermeetinget, 28 oktober till 6 mars.

VINCENNES
Torsdag 4 mars
Lopp 1: 13:50
V4: 15:50

EN VINNARE FRÅN DANIEL

Lopp 1 (13:50)
10 Fire Cracker är en riktig tuffing som imponerade vid vinsten senast i ett tufft gäng. Går ner i klass i dag och Raffin kör igen. Jag tror att han inleder tävlingsdagen.

Läs mer: Spela med Daniel

1280_svenskkollen.jpg


Daniel Olsson ger dig dagens koll på svenskarna.

LOPP 1  •  13:55

1 Wild Love (A Lindqvist) visade toppform vid skrällvinsten senast. Hon är mycket vass med ett lopp i ryggar och Alexis Prat kör igen. Barfota runt om och kan vara bland de fem.
3 Hard Times (A Lindqvist) hittar inte formen och hoppas på en slant. Barfota runt om.
13 Calle Crown (T Malmqvist) gör en intressant årsdebut. Han är van tuffa gäng och trivs på Vincennes. Barfota runt om och är en outsider direkt.
15 Nancy America (Ph Billard) har fått ett lopp i kroppen. Hon har inte vunnit på den stora banan sedan juni 2019. Bra inne i loppet och tävlar barfota runt om. Med en ryggresa kan hon vara bland de fem.

LOPP 5  •  V4-1  •  15:50

2 Howdy Partner (T Malmqvist) visade fin form senast när han avslutade bra som tvåa bakom Hey Quick. Går upp i klass i dag och smyger för en peng. Barfota runt om.
9 Hunter Valley (T Malmqvist) avslutade bra senast när hon vann knappt efter ett lopp på rulle. Adrien kör igen och hon är en outsider. Barfota bak som senast.

LOPP 6  •  V4-2  •  16:20

12 Gina Mearas (J Untersteiner) visade fin form senast som fyra bakom Giant Chief. I dag blir det debut under sadel. Barfota bak och smyger för en peng.

LOPP 8  •  V4-4  •  17:20

10 Knowledge'em (C Eriksson) gör en intressant debut i Frankrike. Fin vid segern i comebacken och har gjort det bra över längre distanser tidigare. Skor på och kan vara bland de fem.

1280-stallsnack-vincennes.jpg


Vår stallbacksreporter Kristin Riise Ödegård har talat med några franska tränare och kuskar inför dagens tävlingar.

LINDQVIST: ÄNNU FINARE NU

- 1 Wild Love (lopp 1) har haft problem med muskelvärden, hon var faktisk inte helt perfekt sist, hon känns faktisk ännu bättre nu. Hon är jättebra. Jag har nyss kört henne och hon känns dunderfin. Det är ett hårt fält med hästar som Firecracker, men med rätt resa är hon inte ofarlig. Det är inte så många som vinner när dom går utan rygg så länge på Vincennes.
- 3 Hard Times (lopp 1) tränar riktigt bra nu, det blev galopp i Prix de Paris, han blev för het och lite dum av omstarterna, han sprang upp i dom andra och kusken orkade nästan inte hålla honom. Det var inget mål i sig själv, mer lite préparé inför det här. Han känns jättefin i träning, säger Anders Lindqvist.


Läs mer:
Stallsnack inför Vincennes