Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-:-
 
1x
live-preview
Country flag
Tingsryd
Lopp 7--
Country flag
Greyville
Lopp 524 min
Country flag
Ayr
Lopp 119 min
  *
  Ombudsbild
  Hedlunds
  • vällingby
  • 316 spel
  • 42 spelläggare
  Favoritbutik

  Butikens andelsspel

  Jackpot
  V64Idag 19:30
  V75Imorgon 19:20
  V86Onsdag 19:20
  V75Lördag 16:20
  V64Torsdag 19:30
  21 spel för V64
  Chatt för butiken

  Avatar
  Roger Svensson

  HULKEN NORRLAND 100 KR ANDELEN. Är nu synligt endast 10 andelar. Ta er en titt på systemet och gillar ni vad ni ser så haka på. Mvh Roger

  2 timmar
  Avatar
  Tim Schlaucher Esser
  Hedlunds

  TIM - SPELVÄRDE.SE Mitt lag är nu öppnat till kvällens dubbeljackpot. 12 á 306 kronor, exklusivt system. Välkomna att haka på!

  3 timmar
  Avatar
  Nils O A Sundvall

  Sundvalls är med på V75 idag med 3 lag varav 2 st trestjärniga lag såldes slut redan igår, men det finns fortfarande andelar kvar i Sundvalls Stänkare och det känns som det är dags att få utdelning även i detta lag. Håll i hatten kamrater! Nu åker vi! :)

  En dag
  Avatar
  Arnold Johansson

  Tackar Sabri 🤗 Bra jobbat 👍

  2 dagar
  Avatar
  Dennis Engelbo

  Stort grattis till alla som spelade något av mina spiklösa system. På SPIKLÖST - ENGELBOS STORA förvandlades insatsen 500 kronor per andel till 1.924 kronor! Och på SPIKLÖST - ENGELBOS LILLA kom 100 kronor per andel att bli 2.178 kronor! Nu laddar vi vidare inför morgondagens omgång - där vi har sportslig höjdpunkt i form av Stochampionatet. Vill även passa på att flagga för mina två andra system, DENNIS ENGELBOS STORA - TRAVRONDEN för 300 kronor och DENNIS ENGELBO - TRAVRONDEN för 100 kronor. Än en gång - stort grattis till alla andelsköpare! :)

  2 dagar
  Avatar
  Harriet Hedlund

  Tack Sabri Afram, nu fick jag in lite pengar på mitt konto igen tack vare dej!!!

  2 dagar
  Avatar
  Nils O A Sundvall

  Idag hade jag (Sundvall) flytet med mig. Tre raketer, en V5:a och två V75:or satt och det var endast dessa jag spelade så full pott idag :)

  2 dagar
  Avatar
  Anita Björkman

  Tack Gustav för vinsten på spiklösa. Anita

  2 dagar
  Avatar
  Stefan Bengtsson
  Hedlunds

  Många härliga vinster för lite mindre system idag eller vad sägs om nedan som exempel: Sundvalls Stjärna: Insats 102:- Utdelning över 3200:- per andel Spiklöst - Engelbos lilla: Insats 100:- Vinst över 2 000:- per andel Gustaf Björck Spiklöst: Insats 92:-. Vinst över 1000:- per andel Ovan är bara några exempel på vinster från idag.

  2 dagar
  Avatar
  Erling Classon

  Tack Gustav!

  2 dagar
  Avatar
  Thomas Öhman

  Det är V75 även i morgon söndag på Axevalla och russinet i kakan är Stochampionatet. Omgången ser klart lurig ut och jag har några härliga drag. I V75-6 har jag två bortglömda skrällbud i A-gruppen, varav en av dessa är 2 Bon Bini. Hon har inte varit sämre än tvåa efter fem starter i år och varit riktigt bra varje gång. Visade runt 10,5/800 från kön senast och närmade sig snyggt till slut. Passas tidigt trots klart tuffare motstånd. Häng på! //Tompa Köp tipsen nu V75-1: GOTT OM MILJONFYND DIREKT V75-2: VIDÖPPET - STORMVARNING FÖR MIN SKRÄLLTRIO V75-3: ETT STRECK ELLER SEX V75-4: HUR ÄR FORMEN PÅ STORFAVORITEN? V75-5: DET SER UPPLAGT UT FÖR MIN ÖGONSTEN V75-6: MIN TIPSIDÉ SER RUSKIGT FORMSTARK UT V75-7: HÄFTIGT STOCHAMPIONAT - MISSA INTE MIN STORLURING Köp tipsen på Travögat.se

  2 dagar
  Avatar
  Stefan Bengtsson
  Hedlunds

  Efter fem avdelningar har vi nedan kvar: Jesus - Spelvärd Exklusiv: 2,5,6 - 1 Spelvärde.se: 1,2,3,5,6,9,10,11,12 - 1 Spiklöst - Dennis Engelbo: 5,6,9,10 - 1,5 Storavinster.se: 3,4,5,6,10 - 1 Gustaf Björck: 5 -1 Tim - Spelvärde.se: 5,6 - 1 Travronden Spel: 5 - 1,5 Sundvalls Svettiga: 1,5 - 5 Sundvalls Stjärna: 1,5 - 1,5 Spiklöst - Engelbos Lilla: 5,9 - 1,5 Gustaf Björck - Spiklöst: 1,5,6 - 1,5 Köpandel.se: 2*2*4*4*..:5,6 - 1,5 Ormvrålets Spetsvinnare: 5 - 1,8,11 Flera mindre system med chans på fina pengar således. Spännande för er som sitter med en andel med chans på sju rätt.

  2 dagar
  Avatar
  Stefan Bengtsson
  Hedlunds

  V75-1 - utvalda värmningar: Gustafson (3) - gav ett spänstigt intryck och såg löpsugen ut. Vill till ledningen och kommer man dit är det hästen att slå. Bra värmning och loppets bästa! Deede Star (9) - såg pigg och alert ut. Ser ut att hålla sin goda form, måste klaffa från det här utgångsläget. Plusvärmning! Ovan är intrycken från första avdelningen och med detta så önskar jag lycka till. Jag följer loppen live idag och rättar våra system och återkommer med ett par lopp kvar med hur det ser ut.

  2 dagar
  Avatar
  Nils O A Sundvall

  Sundvalls lag är i stort färdigbyggda och formen är stigande och kanske når zenit idag :)

  2 dagar
  Avatar
  Stefan Bengtsson
  Hedlunds

  Så här rapporterar Storavinster.se vad gäller V75-6 och innerspårets Golden Guard (1): "Golden Guard håller bra form för dagen och det skulle vara intressant att se honom i ledningen idag, en position som hästen är obesgerad ifrån. På förhand är det endast aktuellt att släppa till favoriten 5 Amornerpo Roc" säger Jonathan Bardun. Beaktat att Mika Fors är mycket uppåt och låter offensiv så känns det som att det bli släpp till favoriten vilket i så fall såklart är en stor fördel.

  2 dagar
  Avatar
  Stefan Bengtsson
  Hedlunds

  V75-7 och allt högre insats% på Handsome Brad (2) som en hel del kommer att spika, speciellt eftersom det är god chans på spets och inget tempo. En som skulle kunna köras offensivt är starka Ble du Gers (4) Travronden Spel svarar på frågor kring omgången och den här kom in angående den hästen: !Vad har Ble du Gers för statistik med skor? Svar: I Sverige har han tävlat med skor runt om två gånger tidigare och slutat tvåa och trea, varav den ena gången var i näst senaste starten. I Frankrike har han tävla med skor runt om åtta gånger sedan 2018 med en femteplats som bästa resultat. Hästen är klart bättre barfota." Låter inte som det blir tokoffensivt direkt, fördel favoriten.

  2 dagar
  Avatar
  Daniel Olenklint

  Hej Gudrun: Mina andelar till V75 lördag är slutsålda. Det finns fortfarande några kvar till V75 söndag.

  2 dagar
  Avatar
  Jens Sjödén

  Favoriten 3 GUSTAFSON (V75-1) har 7: 2-1-0 i Sverige, men har kommit upp i klass o har det inte lika lätt för sig längre. Vid de två senaste sverigestarterna har han slutat oplacerad. Han kommer med raden 2, 2, 4. Placeringarna har tagits i utländska lopp med 25-30k i förstapris. 3 VELTEN VERSAILLES vann sina 4 första lopp i Sverige, alla 2019 i låg klass – Klass II som högst. Därefter har han nått placeringarna 3, 3, 7 i enklare gäng. På slutet har han vunnit 3/7 utomlands, enkla lopp med 6-8k i förstapris, lägre än svenska breddlopp. Som spelad till 15% i Brons (V75-6) bör han höra till omgångens överspelade. Engwerda/Ebbinge har firat enorma framgångar i Sve, bl a med de nämnda. De kom hit med hästar som tävlade i för låg klass. En sådan finns idag också. 5 ZION FONT (V75-5) har tjänat så han precis står kvar i Klass I, men är förmodligen den bästa av de tre hästar stallet ställer upp med idag och fett överkvalificerad för dagens uppgift. Min analys hittas här https://www.travrondenspel.se/kronikor/statistikanalys-v75-lordag-14 och det går som vanligt utmärkt att följa här på sidan hur systemen bygger sig!

  2 dagar
  Avatar
  Gudrun Burman

  oleklint

  2 dagar
  Avatar
  Jonas Noreen
  Hedlunds

  Några som frågat om mina andelar. Jag har semester ett par veckor till och kommer bara öppna V86/V75 om jag hinner läsa på. Har inte hunnit lägga någon tid på Axevalla. God tur ni som spelar!

  2 dagar